Menyrätter

PÅSK MENU

• LÖKSILL

• SENAPSSILL

• ÄGGHALVA MED RÄKOR

• ÄGGHALVA MED RÖD/SVART  

   STENBITSROM

• RÖKT LAX MED CITRON ochDILLVIPPA

• KARLSSONS FRESTELE (skinka)

• POTATISSALLAD

PRIS: 135:-/PERSON

 

STUDENT MENU

• CHILIKRYDDADE KYCKLINGSPETT

• MATIG POTATISSALLAD

• ROSTBIFF MED ROSTAD LÖK

• VARMRÖKT SKINKA  och POTATISSALLAD 

• TACOFÄRSPAJER i PORTIONSFORM

• KRÄMIG SÅS

• FÄRGRIK SALLAD

• SMÖR och BRÖD

PRIS: 154:-/PERSON

TILLÄGG  39:-/BRIEOST och TVÅSORTERS KEX med MELON, ANANAS och KIWI

eller

TILLÄGG  35:-/STUDENTTÅRTA FORMAD SOM EN STUDENTMÖSSA

 

DOP MENU

• VARMRÖKT SKINKA

• SMÅ TACOFÄRSBIFFAR

• KYCKLINGSPETT

• PASTA-/ELLER POTATISSALLAD

• GRÖNSALLAD

• KRÄMIG SÅS

• LITET FRUKTFAT MED ANANAS, MELON, KIWI OCH JORDGUBBAR

• SMÖR OCH BRÖD

PRIS: 145:-/PERSON 

PRIS: 155:-/PERSON/POTATISGRATÄNG

 

NYÅRS MENU

• SKÄRGÅRDSTOAST (räkor, avocado,

  ägg, röd kaviar, gräslök, creme fraiche)

  på SMÖRSTEKT TOAST

• OXFILE I  WHISKYSÅS, POTATISGRATÄNG,

   VARMA GRÖNSAKER och  SALLAD

  eller

• PORCHETTA I RÖDVINSSÅS, POTATISGRATÄNG,

   VARMA GRÖNSAKER och  SALLAD

• APELSINMOUSSE med SMAK AV COINTREAU,

  RULLRÅN

 

PRIS: PORCHETTA 279:-/PERSON 

PRIS: OXFILE 299:-/PERSON 


MIDSOMMAR MENU

• MATJESILL

• SENAPSSILL

• ÄGGHALVOR

• RÖKT LAX och POTATISSALLAD

• UGNSSTEKT KASSLER TOPPAD

  MED FRUKT

• SMÖR och BRÖD

• POTATISSALLAD

PRIS: 119:-/PERSON

TILLÄGG  35:-/JORDGUBBAR-GLASS/GRÄDDE

BRÖLLOPS MENU

• KYCKLINGFILE I KRYDDIG CREMEFRAICHE

  MED SOLTORKADE TOMATER, GARNERAT

  MED OLIVER, BASILIKA och

  COCKTAILTOMATER

• PASTASALLAD med MAJS, PAPRIKA M.M

• TIMJANMARINERAD SQUASH

• ROSTBIFF med OLIVOLJA,  

  BALSAMVINÄGER, RÖDLÖK och KAPRIS

• POTATISMUFFINS med OST och GRÄSLÖK

• FETAOSTSALLAD med RÖDLÖK

• BLANDAD SALLAD med OLIKA SORTERS

  SALLAD

• BRÖD och SMÖR

PRIS: 220:-/PERSON  

 

JULMAT

JUL LANDGÅNG  129:-

Ägg, 2 sorters sill, rökt lax, skinka med rödkål, leverpastej med bacon, köttbullar med rödbetssallad, prinskorv, brieost med druva.

UGNSSTEKT JULSKINKA 149:-

med rödkål, potatisgratäng och apelsin/kålsallad

JULTALLRIK 265:-

Löksill, senapssill, ägghalva med räkor,

rökt lax, leverpastej med knaprigt bacon, 

rökt korv, skinka med brunkål, Janssons 

frestelse, hemlagade köttbullar, prinskorv, 

sallad med rödkål, apelsin och valnötter, 

vörtbröd, kavring, fint bröd, smör.